Kunstroute door Parc Sandur 2022

 

 

De Art Sandur groep wil voor het komende jaar, bij voldoende deelname en als de corona maatregelen het toelaten, weer een "kunstroute" organiseren in Parc Sandur.

Er zijn in de wijk veel mensen, die thuis actief zijn met verschillende kunstuitingen zoals schilderen, sieraden maken, keramiek, fotograferen, bloemschikken, glaskunst enz.

Het is bedoeld voor amateurs en professionals, allerlei kunstdisciplines kunnen hieraan meedoen. Iedereen kan zelf voor eigen inrichting zorgen en het zou leuk zijn als er ook iets gedemonstreerd wordt.

Er zijn verder geen kosten aan verbonden om deel te nemen aan deze kunstroute.

Ook zoeken we ruimtes in Parc Sandur om kunstenaars van buiten onze wijk een plekje te kunnen geven. Heeft u een ruimte, tuin of overkapping beschikbaar waar een kunstenaar kan exposeren voor die dag, dan zoeken wij er een kunstenaar bij. Of kent u zelf een kunstenaar die bij u thuis wil exposeren, dan kunt u zich ook opgeven voor deze route.

We hopen dan weer een leuke inspirerende route door de wijk te kunnen samenstellen.

Voor kunstenaars is dit een mooie gelegenheid om hun werk te laten zien. En voor kunstliefhebbers om inspiratie op te doen en misschien iets leuks te kunnen kopen.

De geplande datum is tweede pinksterdag maandag 6 juni 2022 van 10.00-17.00 uur.

Wilt u hieraan deelnemen dan kunt u zich voor 1 maart 2022 opgeven via het inschrijfformulier of een mailtje sturen naar: artsandur@gmail.com. Wilt u hierbij een korte beschrijving geven van de kunstvorm met 2 foto's van kunstwerken voor publiciteitsdoeleinden. Tevens met vermelding van naam, adres, emailadres en eventueel website.

Mocht u buiten de wijk Parc Sandur wonen en wilt u met uw kunstvorm ook meedoen aan deze route, dan nodigen wij u van harte uit. Stuur dan een mailtje naar artsandur@gmail.com. Wij proberen dan een plekje voor u te reserveren in de wijk.

 

 

De werkgroep "Art Sandur"

Parc Sandur

                                                          inschrijfformulier downloaden